För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Aluminiumband platt tråd silvermatt 20mm 5m

128 kr *

25,60 kr per m

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Förläng dina självgjorda dekorationer med detta aluminiumtejp eller platt tråd i matt silver! Den plana aluminiumtråden har en något grov yta, vilket gör att silverfärgen gnistrar ännu mer. Detta gör att du till exempel kan klippa små bitar ur platttråden och använda dem för att sy. Till exempel, arbeta dessa bitar i en rem för din självsydda tygväska eller använd tejpen för en bordsförare!

Och om du vill göra en adventskrans själv, använd bara metallbandet för kransens kant. På detta sätt kan du använda aluminiumtråden för en blommanordning för att skapa glittrande accenter. Mönstret, som gör att ytan verkar grov, påminner något om ett fläckmönster och kan målas med lite hantverksfärg, helst inte ogenomskinlig. Så du får ytterligare färgeffekter för dina dekorationsidéer!

Aluminiumbandet i matt silver rullas upp i en påse och har en längd på cirka 5 meter. Med en bredd på cirka 20 millimeter kan du också linda in en liten blomkruka och krydda den effektivt. Tjockleken på det silverdekorativa bandet är cirka 0,5 millimeter.

Bredd : ca Ø20mm
Längd : ca 5m
Tjocklek: ca 0,5 mm
Färg: silver
Material : aluminium
Antal: 1 st
Egenskaper: flexibel, mjuk, lätt att forma, dimensionellt stabil

Art.-nr.: 1940-21
Vikt: 0,2 kg
Leverans till: 4. augusti **
Aluminiumband platt tråd silvermatt 20mm 5m
Aluminiumband platt tråd silvermatt 20mm 5m
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.