För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Aluminiumtråd 2mm 100g grädde

97 kr *

8,08 kr per m

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Förfina din hemlagade bröllopsdekoration med denna vackra aluminiumtråd i grädde! Bind till exempel dina blomsterarrangemang med den dekorativa tråden - trådens färg kontrasterar underbart med växten grön. Forma söta hjärtan av denna högkvalitativa hantverkstråd och dekorera dina behållare med det: På nolltid kan du göra en attraktiv bordsdekoration till ditt bröllopsselskap.

Du kan enkelt bearbeta aluminiumtråden med verktyg; lindningsledningen är mycket flexibel och stabil samtidigt, så att trådfigurer och dekorationer behåller sin form underbart. Till exempel, design en elegant fönsterdekoration: Böj den dekorativa tråden i små blommor och spiraler och hänga dem sedan i vardagsrumsfönstret. Eller skapa små dekorativa figurer och bågar och dekorera ett sidobord i vardagsrummet.

Den krämfärgade aluminiumtråden har en diameter på cirka 2 mm och är ungefär 12 meter lång. Den dekorativa tråden lindas i en rulle och kan enkelt föras till önskad form.

Diameter : ca Ø2mm
Längd : ca 12m
Färg: grädde
Material : aluminium
Vikt: 100 g
Egenskaper: flexibel, mjuk, lätt att forma, dimensionellt stabil

Art.-nr.: 1866-43
Vikt: 0,15 kg
Leverans till: 4. augusti **
Aluminiumtråd 2mm 100g grädde
Aluminiumtråd 2mm 100g grädde
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.