För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Aluminiumtråd 2mm 100g svart

69 kr *

5,75 kr per m

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Använd denna mångsidiga aluminiumtråd i svart när du utformar många växter och blommor! Skapa till exempel en hjärtformad trådram och fyll den sedan med mossor och blommor - en vacker present till mors dag eller alla hjärtans dag, som du också kan använda som bordsdekorationer eller väggdekorationer för en födelsedagsfest.

Tråden för hantverk är dimensionellt stabil och kan enkelt bearbetas med olika hantverksverktyg. Tack vare den svarta färgen kan du använda dekorstråden speciellt bra i minnesblomster: knyta till exempel din minnesbukett eller en gravkudde med denna högkvalitativa lindningstråd eller utforma små ornament för dina begravningsarrangemang.

Den svarta aluminiumtråden har en längd på cirka 12 meter med en diameter på cirka 2 mm. Kombinera dekortråden med aluminiumtråd i rosa eller lavendel och gör dina egna smycken: Vad sägs om en fashionabel armband, till exempel? Oavsett om blomsterhandlare eller hobbyister - övertyga dig själv om de olika applikationerna av denna högkvalitativa smycketråd!

Diameter : ca Ø2mm
Längd : ca 12m
Färg: svart
Material : aluminium
Vikt: 100 g
Egenskaper: flexibel, mjuk, lätt att forma, dimensionellt stabil

Art.-nr.: 1866-23
Vikt: 0,15 kg
Leverans till: 4. augusti **
Aluminiumtråd 2mm 100g svart
Aluminiumtråd 2mm 100g svart
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.