För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Aluminiumtråd 5mm 500g guld

214 kr *

22,53 kr per m

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Aluminiumtråden i guld, även kallad aluminiumtråd, dekortråd och blomstertråd, är ungefär 9,5 meter lång och har en diameter på cirka 5 mm. När trådarna förpackas i en rulle kan tråden för blommor enkelt böjas och vridas. Så du kan enkelt skapa en mängd olika mönster och former. Testa det och implementera många dekorativa idéer med denna mångsidiga lindningstråd:

Gör fina juldekorationer till din julaffär med denna gyllene aluminiumtråd! Bilda en stjärna eller gran med den flexibla hantverkstråden och häng den upp som fönsterdekorationer eller väggdekorationer. Eller skapa en väldigt individuell te-belysningshållare genom att helt enkelt linda in den dekorativa tråden runt te-belysningen och låta den överleva en böjd prydnad - en vacker presentidé vid jul!

Designa dina egna smycken med denna dekorativa tråd: Vad sägs om ett DIY-armband, till exempel? Eller dekorera dina växter och blommor med blanka dekorativa element som vågmönster eller spiraler. Du kan också kombinera denna blomstertråd underbart med en tunnare aluminiumtråd och utveckla ännu mer livliga former.

Diameter : ca Ø5mm
Längd : ca 9,5 m
Färg: guld
Material : aluminium
Vikt: 500 g
Egenskaper: flexibel, mjuk

Art.-nr.: 1891-09
Vikt: 0,6 kg
Leverans till: 4. augusti **
Aluminiumtråd 5mm 500g guld
Aluminiumtråd 5mm 500g guld
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.