För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Aluminiumtråd lila Ø2mm 500g (60m)

213 kr *

3,55 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Utveckla nya hantverksidéer i vår och prova dem direkt med aluminiumtråden i ljust lila! Kombinera hantverkstråden med andra trådar i grönt och skapa fina blommor. Använd tråden för att designa färgglada smycken eller färgglada fönsterdekorationer. Ge dina nära och kära hemlagade gåvor till påsk eller mors dag. Den så begåvade kommer att gilla om din kreativitet!

Hantverkstråden tillverkad av högkvalitativ aluminium är flexibel och kan enkelt bearbetas. Använd inte bara tråden för hantverk: särskilt när du fixar trendiga blommor, ger den lila dekorativa tråden en fascinerande kontrast till växternas gröna.

Aluminiumtråden har en längd på cirka 60 meter och en diameter på cirka 2 mm. Den praktiskt rullade tråden väger cirka 500 gram. Det är den perfekta följeslagaren för hantverk, blomsterhandarbete och smycken och bör inte saknas i något hobbyämne. Våren är färgglad: var där med denna aluminiumtråd i lila!

Diameter : Ø2mm
Längd : 60m
Färg: lila
Material : aluminium
Vikt: 500 g
Egenskaper: flexibel, mjuk, lätt att forma, dimensionellt stabil

Art.-nr.: 74173
Vikt: 0,62 kg
Leverans till: 4. augusti **
Aluminiumtråd lila Ø2mm 500g (60m)
Aluminiumtråd lila Ø2mm 500g (60m)
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.