För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Aluminiumtråd Ø2mm 500g 60m guld

213 kr *

3,55 kr per m

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Förbättra dina blommiga dekorationer med den guld- aluminiumtråden! Metalltråden är väldigt lätt att böja och förblir trots allt dimensionellt stabilt, vilket innebär att du till exempel kan bilda numret 60 av aluminiumtråden och använda det som ett jubileumsnummer för ett guldbröllop. Du kan också enkelt vinka i tråden och använda den som en dekorativ tråd för en bukett.

På detta sätt kan du också dekorera ett bordarrangemang som på grund av den eleganta färgläggningen passar en födelsedag, ett företagsjubileum eller till och med en galan. Som förväntat kan du sedan använda den guldböjande tråden för elegant smyckearbete - skapa unika smycken som ringar, armband eller halsband som du kan bära själv eller ge i present. Till exempel, som en överraskning, stift en liten hemlagad brosch på en födelsedagsbukett och förvåna födelsedagsbarnet!

Guldaluminiumtråden har en längd på cirka 60 meter och är bunden i flera ringar. Metalltrådens diameter är cirka 2 millimeter och är därför också lämplig för figurer som en stiliserad blomma, en ängel eller ett hjärta. Tråden kommer i en plastpåse och väger cirka 500 gram.

Diameter : ca Ø2mm
Längd : ca 60m
Färg: guld
Material : aluminium
Vikt: 500 g
Egenskaper: flexibel, mjuk, lätt att forma, dimensionellt stabil

Obs: Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.


Art.-nr.: 1867-09/86539
Vikt: 0,62 kg
Leverans till: 4. augusti **
Aluminiumtråd Ø2mm 500g 60m guld
Aluminiumtråd Ø2mm 500g 60m guld
Aluminiumtråd Ø2mm 500g 60m guld
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.