För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Aluminiumtråd platt tråd silver 30mm 3m

128 kr *

42,67 kr per m

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Aluminiumtråden formad till platt tråd i silver, även kallad aluminiumtråd, blomstertråd och formad tråd, är cirka 30 millimeter bred och cirka 3 meter lång. Aluminiumremsan levereras rullas upp till en rulle i en liten plastpåse. Förverkliga olika designidéer för händelsedekorationer och blomsterhandlare med denna praktiska, mjuka och lätt formbara platta aluminiumtråd.

Krydda till exempel en bröllopsdekoration med den här breda silver-aluminiumtråden, även känd som en böjtråd. Slå in plantkrukorna med detta aluminiumtejp och skapa en attraktiv höjdpunkt i en bordsdekoration. Eller bilda breda bågar från dekortråden och använd dem för att dekorera en bröllopskrans med vita rosor och gröna blad - en utsökt väggdekoration vid varje bröllopsfest.

Du kan också designa underbara DIY-kostymsmycken själv från den plana och flexibla hantverkstråden. Forma först ett silverarmband och linda det sedan med en tunn färgad aluminiumtråd i en ljus färg. Använd aluminiumtråden för hantverk med barn och smycka till exempel tygpåsar med små dekorativa delar av smycketråden.

Bredd : cirka 30 mm
Längd : ca 3m
Färg: silver
Material : aluminium
Antal: 1 st
Egenskaper: flexibel, mjuk, lätt att forma, dimensionellt stabil

Art.-nr.: 1941-21
Vikt: 0,2 kg
Leverans till: 4. augusti **
Aluminiumtråd platt tråd silver 30mm 3m
Aluminiumtråd platt tråd silver 30mm 3m
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.