För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Aluminiumtråd röd Ø2mm 500g 60m

213 kr *

3,55 kr per m

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Vilka vackra smycken kan du göra med denna ädla aluminiumtråd i rött! Med rätt verktyg och dekorativa stenar kan du göra små blommor att klämma på, örhängen att hänga och till och med fantastiska armband som kommer att förvåna dina vänner.

Den vackra hantverkstråden har den perfekta blandningen av stabilitet och flexibilitet, vilket gör den till den perfekta basutrustningen för alla hantverkstäder. Till exempel kan du förfina din julkrans eller ett majshjärta underbart och genialt när du klirrar med den röda tråden.

Den röda aluminiumtråden har en diameter på cirka 2 millimeter och en total längd på 60 meter. Sammantaget väger aluminiumtråden cirka 500 gram och kan också användas för att förstärka en korsett eller en kulklänning. Dessutom är den röda metalltråden också mycket populär inom blomsterhandlare för att skapa blommor som drar nytta av den röda dekorativa tråden, särskilt på mors dag.

Diameter: Ø2mm
Längd : 60m
Färg: röd
Material : aluminium
Vikt: 500 g
Egenskaper: flexibel, mjuk, lätt att forma, dimensionellt stabil

Art.-nr.: 74170
Vikt: 0,65 kg
Leverans till: 4. augusti **
Aluminiumtråd röd Ø2mm 500g 60m
Aluminiumtråd röd Ø2mm 500g 60m
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.