Blomkorg, korg för plantering, naturlig blomsterdekoration L31cm H11,5cm

85 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Med denna ovala blomkorg i klassisk design kan du dekorera alla rum på nolltid! Grenarna i naturlig färg, varifrån korgen för plantering till största delen består, passar bra till varje blomsterdekoration och under alla årstider.

Växtkorgens inre yta är redan täckt med en praktisk plastfilm, så den dekorativa korgen kan planteras direkt och vattnas senare utan att vattnet och krukväxterna slipper ut när du placerar planteringen i din lägenhet eller som trädgårdsdekoration.

Till exempel kan du plantera korg med en trädgårdsanemon, en kornblomma, en gerbera och en kakadblomma och sedan placera den på utsidan av ditt vardagsrumsfönster på fönsterhyllan. Så du kan njuta av inte bara de underbara blommorna, utan också de många glada insekterna som cirklar runt de doftande blommorna i den naturliga korgen.

Till exempel kan du också lägga läckra, doftande örter som oregano, körvel, merian och basilika i den ovala planteringskorgen och dekorera det hela med lite dekorativt band för att ge det till en kär vän som en örtkruka. - För att små gåvor håller vänskapen vid liv!

Kombinera korgkorg med de andra växtkrukorna i serien från vårt stora utbud av korgar.

Observera: Detta är en naturlig produkt ! Detta innebär att produkten utsätts för naturliga fluktuationer och därför kan avvika från de angivna måtten i form, färg, storlek, bredd, längd och diameter!

Obs! Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet, såvida de inte uttryckligen ingår.

Yttermått (L × B × D): ca 31 × 17 × 11,5 cm
Korgöppningens innermått (L × B × D): ca 29 × 15 × 11 cm
Mått stativyta (L × B): ca 26 × 12 cm
Färg: naturlig, transparent, grön
Material: trä, metall, snöre, folie
Antal: 1 st
google_translate
Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 00591
Vikt: 0,5 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Blomkorg, korg för plantering, naturlig blomsterdekoration L31cm H11,5cm
Blomkorg, korg för plantering, naturlig blomsterdekoration L31cm H11,5cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.