För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Citroner med blom 9,5 cm grön 4st

219 kr *

54,75 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Dekorera en matskärm med dessa konstgjorda citroner i grönt och deras blommor på ett mycket originellt sätt eller dekorera en skyltfönster! De dekorativa frukterna modelleras mycket noggrant på originalet, som också kallas kalk eller citruslimon, vilket särskilt beror på den grova ytan och den realistiska formen. På grund av de två öppna blommorna, de tre knopparna och de gröna bladen ser den dekorativa citronen ut som nyplockad och passar därför mycket snyggt som dekoration till en fiskräknare.

Du kan också fylla en fruktskål för ett väntrum med konstgjord frukt eller helt enkelt dekorera mottagningen på ett läkarkontor diskret. Tillsammans med andra konstgjorda frukter, en gräsmatta och träbitar kan du designa en sommarträdgårdsdekoration för ett skyltfönster och därmed effektivt annonsera dina produkter och erbjudanden. Men denna konstgjorda citrusfrukter gör också en fantastisk dekoration för en sommarfest, en strandfest eller en cocktailbar!

De konstgjorda citronerna med blomma i grönt levereras som en uppsättning av 4 stycken. De har en total längd på cirka 13 centimeter, medan själva frukten är ungefär 9,5 centimeter lång och har en diameter på ungefär 7 centimeter. Blommorna har en diameter på cirka 5 centimeter.

Total längd: ca 13 cm
Fruktlängd : ca. 9,5 cm
Fruktdiameter: ca Ø7cm
Blomsterdiameter: ca Ø5cm
Färg: grön, gul, vit
Material: plast
Antal: 4 stycken

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 3214-02
Vikt: 0,5 kg
Leverans till: 4. augusti **
Citroner med blom 9,5 cm grön 4st
Citroner med blom 9,5 cm grön 4st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.