För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Deco tartlet chokladmat dummy 7cm

267 kr *

Leverans till 30. juni **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Se upp chokladfans! Här kommer en fräck dekorativ tårta med choklad. Gummimat är garnerat med läckra jordgubbar och blåbär. Frukten ser så livaktiga ut att du omedelbart känner dig som de läckra delikatesserna. Försiktighet rekommenderas dock! Matdummy är inte på något sätt avsett att ätas.

Som en realistisk ersättning för verklig konfekt kan den dekorativa fruktkakan 'Schoko' användas för dekoration i showroom, foto- eller kökstudio och på kaféer eller kaféer. Tillverkad av mjuk beröringsmaterial får du en fantastisk replikartartlet som bara avslöjar sin konstgjorda karaktär när du tittar närmare och först efter en luktinspektion.

Den dekorativa tartletchoklad har en diameter på cirka 8 centimeter, med en ungefärlig höjd av 5,5 centimeter. Matreplikan är därför ett mångsidigt dekorativt objekt inom livsmedelssektorn.

Höjd : ca 7 cm
Diameter : ca Ø8 cm
Färg : röd, brun, blågrå, grön
Material : plast, papper
Antal : 1 st

Observera : Våra dummy livsmedel är mycket realistiska, men tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion ! Håll dig borta från barn!

Art.-nr.: 65293-33SCHOKO
Vikt: 0,38 kg
Leverans till: 30. juni **
Deco tartlet chokladmat dummy 7cm
Deco tartlet chokladmat dummy 7cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.