För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Dekorativ cupcake blåbärsmat replika 7cm

267 kr *

Leverans till 30. juni **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Ta en titt på hur chokladsåsen på vår konstgjorda dekorativa tartlett verkar rinna ner med blåbär. Skulle du inte vilja bita i det också? Men var försiktig! Även om munnen vattnar när du ser blåbärsskydd. Matdummy är visuellt en dröm, men inte avsedd för konsumtion.

Den dekorativa fruktkakan gjord av mjuk beröringsmaterial kan användas som en ersättning för verklig konfekt på vackra tallrikar, flerskiktade kakestativ eller eleganta kakeplattor för att uppmuntra kunder i bagerier, kaféer eller restauranger att köpa läckra, äkta bakverk. I förbigående är det ganska svårt att känna igen den dekorativa fruktkakan som en replika terta.

Det dekorativa tartletblåbäret har en diameter på cirka 8 centimeter och en ungefärlig höjd av 5,5 centimeter. Detta gör matreplikan till ett praktiskt och mångsidigt dekorativt föremål i livsmedelssektorn.

Höjd : ca 7 cm
Diameter : ca Ø8 cm
Färg : röd, brun, blågrå, vit, lila
Material : plast, papper
Antal : 1 st

Observera : Våra dummy livsmedel är mycket realistiska, men tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion ! Håll dig borta från barn!


Art.-nr.: 65293-33HEIDELBEER
Vikt: 0,38 kg
Leverans till: 30. juni **
Dekorativ cupcake blåbärsmat replika 7cm
Dekorativ cupcake blåbärsmat replika 7cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.