För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Dekorativ frukt persikorosa Ø8cm L10cm 4st

219 € * 169 kr * Du sparar 23% (50 kr)

42,25 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

En elegant sommardekoration som lyser upp varje rum: Denna konstgjorda persika i rosa passar fint som en dekorativ frukt i en glassbar, en fruktskärm och i en sommarlig fönsterdekoration! Den konstgjorda frukten verkar mycket mogen, har en liten gren med två blad på toppen och har en mjuk dun på hela ytan. Detta ger den konstgjorda frukten en otänkbar verklig beröringseffekt och detta understryker dekorativmaterialets höga kvalitet. Du har till exempel möjlighet att lägga den dekorativa persikan på en hylla med dina produkter och därmed stödja din rumsdekoration.

Denna dekorativa persika är alltid mycket uppfriskande och uppfriskande, vilket är särskilt bra för ett kafé och du kan också använda den lilla grenen för att hänga upp den konstgjorda frukten. Du kan också använda den för att designa en original fönsterdekoration för din butik och din uteplats. Naturligtvis kan du också dekorera ett blommor med dessa frukter och dekorera en sommarfest eller ett buffébord!

Persan i rosa färg som dekorativ frukt levereras som en uppsättning av 4 stycken. Med grenen har den konstgjorda frukten en total längd på cirka 10 centimeter och en diameter på cirka 8 centimeter.

Diameter: ca Ø8 cm
Total längd: ca 10 cm
Färg: rosa, grön
Material: plast
Antal: 4 stycken

Art.-nr.: 3216-01
Vikt: 0,45 kg
Leverans till: 4. augusti **
Dekorativ frukt persikorosa Ø8cm L10cm 4st
Dekorativ frukt persikorosa Ø8cm L10cm 4st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.