För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Dekorativ melon cantaloupe Ø14cm

181 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Krydda din heminredning med denna realistiska dekormelon Cantaloupe! Den konstgjorda frukten är designad enligt cucumis melo och har, liksom originalet, en något grov, grön-orange randig yta som till och med är belagd med ett vitt skikt. Utseendet avrundas av en metalltråd som är lindad med brunt papper på toppen, som är något krullad och är tänkt att representera den konstgjorda melonstammen. Som ett resultat ser den konstgjorda frukten väldigt naturlig och utstrålar en trevlig exotism.

Du kan använda den för att skickligt fylla upp din fruktskål eller bekvämt placera den konstgjorda frukten som en borddekoration på en bordslöpare. Den dekorativa frukten passar både i en sommardekoration och i en höstdekoration och du kan kreativt kombinera melonen med andra konstgjorda frukter som en mango, en pumpa och några bananer. Speciellt som köksdekoration gör den sig särskilt vacker och ser mycket dekorativ ut på en kökshylla eller på en bänkskiva!

Den dekorativa melonen Cantaloupe är cirka 20 centimeter lång med en stjälk och utan cirka 15 centimeter lång. Diametern är cirka 14 centimeter.

Diameter: ca Ø14 cm
Längd utan skaft: ca 15 cm
Längd med handtag: ca 20 cm
Färg: gul, grön, vit, brun
Material: plast, metall, papper
Antal: 1 st

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 9106
Vikt: 0,3 kg
Leverans till: 4. augusti **
Dekorativ melon cantaloupe Ø14cm
Dekorativ melon cantaloupe Ø14cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.