För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Dekorativ munkgrädde konstgjord Ø8cm

38 kr *

Leverans till 30. juni **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Se upp! Här kommer en dekorativ munk i färgkräm. Tyvärr är den inte avsedd för konsumtion, även om den ser extremt utsökt och extremt livlig ut. Man skulle vilja bita direkt i denna realistiska och väldigt välgjorda bakverk.

Dummamat från mjuk beröringsplast ser ut som en riktig munk och är också dimensionellt stabil. Efter pressning återupptar den konstgjorda munken sin form. Den dekorativa dummy kan ersätta riktig mat för dekorativa ändamål i skyltfönstret, som festdekoration, på mässor och evenemang. Som en livsmedelsmodell munkedekorationen gör sitt stora utseende i fotoseanser. Den konstgjorda konditorivaran med ett hål är också en välkommen dekoration för bagerier och konditorier.

Displaymat i form av en munk har en ungefärlig diameter på 8 centimeter.

Storlek : ca Ø8cm
Färg : kräm, ljus orange-brun
Material : plast
Antal : 1 st

Observera : Våra dummy livsmedel är mycket realistiska, men tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion ! Håll dig borta från barn!

Art.-nr.: 67119
Vikt: 0,32 kg
Leverans till: 30. juni **
Dekorativ munkgrädde konstgjord Ø8cm
Dekorativ munkgrädde konstgjord Ø8cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.