För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies.

Dekorativa frukter

Dekorativ äppelröd, grön Ø6cm 6st Dekorativ äppelröd, grön Ø6cm 6st

Dekorativ äppelröd, grön Ø6cm 6st

187 kr *

31,17 kr per bit

Leverans till 20. april ** 97% positiva google recensioner

* alla priser inkl. 25 % Moms, plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.

Kategoribeskrivning

Dekorativa frukter dekorerar varje rum på nolltid och är särskilt välkomna i köket eller matsalen. Dessutom utstrålar konstgjorda frukter och dekorativa grönsaker med sina starka färger en livlighet som upplyser omgivningen. Hos Floristik24, din webbutik för dekorativa artiklar och hantverksartiklar, kan du få ett stort urval av dekorativa frukter och grönsaker, som båda inte kan urskiljas från originalen vid första och andra ögonkastet. Här hittar du fruktigt dekorationsmaterial för alla årstider och dekorationsidéer från konstgjorda äpplen i olika storlekar och färger till kronärtskockor och svamp till drakefrukt och stickade päron!

Du blir förvånad över hur snabbt vissa konstgjorda grönsaker kan uppgradera ditt kök. Ta till exempel röda, gröna och gula paprika, dekorativa morötter och löklökor eller en grönsaksmix på nätet. På grund av den höga kvaliteten på utförandet känns de dekorativa grönsakerna väldigt riktiga tack vare den nya egentliga touch-egenskapen.

Det fantastiska är att grönsaksfrukterna inte förstörs ens vid höga temperaturer och alltid behåller sina ljusa färger. I princip kan du använda konstgjorda frukter och grönsaker till dekoration året runt.

Eller så skapar de helt enkelt dekorationer som är anpassade till säsongen. För en höstdekoration, ta några dekorativa ekollon, kastanjer, en färgglad serie pumpor och kombiner sedan hela saken med äpplen och apelsiner. Vi erbjuder också frukt och nötter på en pinne i vår dekorationsbutik, som du enkelt kan införliva i en adventskrans eller ett höstarrangemang.

google_translate

53