För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Dekorativa frukter, konstgjord fruktblandning L5–8,5cm

85 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Denna lilla konstgjorda fruktblandning av dekorativa frukter är perfekt för att sätta scenen för en fruktskål som bordsdekoration. - Eller så kan du fylla en liten fruktkorg med den, som du sedan kan ställa in som en fruktdekoration i en restaurang för buffén eller som en vacker dummy i ett skyltfönster.

Den färgglada fruktblandningen består av fem olika typer av frukt: Setet innehåller ett päron i grönt och gult, ett grönt och rött äpple, två mandariner, två jordgubbar och två körsbär med en stjälk.

Varje konstgjord frukt i denna blandning har modellerats efter sitt naturliga original och kan bara kännas igen som en dekorativ frukt på nära håll. De dekorativa fruktens intensiva färger är särskilt lätta att se på avstånd och gör att du vill ha riktig, färsk frukt. - Du kan ordna matdockorna på en mängd planteringar, brickor, dekorplattor eller korgar från vårt omfattande sortiment. - Eller så kan du använda frukten för att göra en mängd olika fruktdekorationer.

Med undantag för körsbär är matkopiorna i blandningen i genomsnitt något mindre än i de naturliga originalen.

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de används bara för dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Håll dig borta från barn!

Tillbehör och dekorföremål som visas på produktbilder ingår inte i leveransen.

Längd: ca 5–8,5 cm
Bredd: ca 2,5–6 cm
Färg: röd, gul, orange, grön, brun
Material: plast
Antal: 10 frukter i en uppsättning, sorterade
Art.-nr.: 364685
Vikt: 0,38 kg
Leverans till: 4. augusti **
Dekorativa frukter, konstgjord fruktblandning L5–8,5cm
Dekorativa frukter, konstgjord fruktblandning L5–8,5cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.