För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Dekorativa rullar dummy artificiellt sorterade i en uppsättning av 4 stycken

361 kr *

90,25 kr per bit

Leverans till 30. juni **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

De dekorativa rullarna i uppsättningen kan användas i olika områden. Dummy-livsmedlen är lämpliga för skyltfönster och butiksdesign i bagerier och matbutiker samt för utställningslokaler eller som teaterrekvisita.

Du kan också använda dekorativa bakverk som läromedel eller som dekoration inom området fitness och hälsa. Konstrullarna är också oerhört intressanta för kökstudior och möbelaffärer. Dummy-rullarna kan användas för en realistisk presentation av brödkorgar eller matbord. Inte bara för Oktoberfest, utan året runt, kan du använda rulldekorationerna för att dekorera och dekorera korgar, skärmar, fönster eller utställningsställ.

Du får dummy mat i en uppsättning med fyra stycken i olika mönster (en gång vallmofrön, sesam, quinoa och råg). De konstgjorda bakade varorna har en ungefärlig storlek mellan 7 centimeter och 11 centimeter.

Storlek : mellan cirka 7 cm och 11 cm
Färg : brun, gul, svart
Material : plast
Antal : 4 stycken

Observera : Våra dummy livsmedel är mycket realistiska, men tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion ! Håll dig borta från barn!
Art.-nr.: 65298-33
Vikt: 0,4 kg
Leverans till: 30. juni **
Dekorativa rullar dummy artificiellt sorterade i en uppsättning av 4 stycken
Dekorativa rullar dummy artificiellt sorterade i en uppsättning av 4 stycken
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.