För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Dekorativt brödhumör påskbröd Ø16cm

323 kr *

Leverans till 30. juni **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Den dekorativa bröddockan kan användas på olika områden. Dummamat passar för att dekorera skyltfönster och för butiksdesign i bagerier och mataffärer. Detta konstgjorda bröd, som påminner om påskbröd, är också ett dekorativt tillägg till utställningslokaler eller som teaterrekvisita.

Inom området hälsa och fitness kan de dekorativa bakvarorna användas för dekorations- och presentationsändamål. Andra tillämpningsområden för bröddekorativa artiklar är kökstudior och möbelaffärer. Här används dummy-brödet för en effektiv presentation av matbord, bröd och korgar. Under oktoberfesten kan det konstgjorda brödet också användas för att dekorera och dekorera skärmar, fönster, bord eller utställningsställ.

De konstgjorda bakade varorna har en ungefärlig diameter på 16 centimeter.

Storlek : ca Ø16cm
Färg : brun, gul, vit
Material : plast
Antal : 1 st

Observera : Våra dummy livsmedel är mycket realistiska, men tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion ! Håll dig borta från barn!

Art.-nr.: 65300-33
Vikt: 0,46 kg
Leverans till: 30. juni **
Dekorativt brödhumör påskbröd Ø16cm
Dekorativt brödhumör påskbröd Ø16cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.