Doftljus

Doftljus i glaset som bordsljus och sommardekorationer

Doft te ljus orange, ljusdekoration, sommar, doftljus, advent Ø3,8cm H2,3cm vit 18 st. Doft te ljus orange, ljusdekoration, sommar, doftljus, advent Ø3,8cm H2,3cm vit 18 st.

Doft te ljus orange, ljusdekoration, sommar, doftljus, advent Ø3,8cm H2,3cm vit 18 st.

63 kr

3,50 kr per bit

Doftljus, värmeljus röda bär, doftvärmeljus, vaxljus Ø3,8cm H2,3cm vit 18 st. Doftljus, värmeljus röda bär, doftvärmeljus, vaxljus Ø3,8cm H2,3cm vit 18 st.

Doftljus, värmeljus röda bär, doftvärmeljus, vaxljus Ø3,8cm H2,3cm vit 18 st.

63 kr

3,50 kr per bit

Doftande julljus orange, kanelljusglas rött Ø7 / H8cm Doftande julljus orange, kanelljusglas rött Ø7 / H8cm

Doftande julljus orange, kanelljusglas rött Ø7 / H8cm

216 kr

1489,66 kr per kg

Doftljus i ett glas vaniljegrå Ø8cm H10,5cm Doftljus i ett glas vaniljegrå Ø8cm H10,5cm

Doftljus i ett glas vaniljegrå Ø8cm H10,5cm

71 kr

Doftljus i ett glas vaniljvit Ø8cm H10,5cm Doftljus i ett glas vaniljvit Ø8cm H10,5cm

Doftljus i ett glas vaniljvit Ø8cm H10,5cm

71 kr

Vaxljus i glasskaktus Ø6,5cm 2st Vaxljus i glasskaktus Ø6,5cm 2st

Vaxljus i glasskaktus Ø6,5cm 2st

67 kr

33,50 kr per bit

Doftljus

Våra mest populära varor baserat på kundorder. Uppdateras dagligen.


Bästsäljare
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.

alla underkategorier på ett ögonblick

Doftljus Kategoribeskrivning

Om du vill veta hur sommaren luktar, kommer du att gilla dessa doftljus! På Floristik24 kan du beställa fantastiska ljus online, som, som en del av borddekorationen, fyller varje rum med en trevlig och bedrövande doft. Naturligt rosvatten ger en doftande rosaduft i vissa ljus, medan andra bordsljus kan vara sensuell vanilj- eller körsbärsduft samt exotiska dofter som kanel, kryddnejlika och tranbär.

Lägg till exempel ett doftglas med stearinljus i vardagsrummet och använd det som rumsfräschare - speciellt efter en fest i huset, försvinner den fruktiga doften av bordsljuset obehagliga dofter. Men även om du vill göra dig bekväm på kvällen med en bra bok om trädgårdsstolen, avrundar en ädel sommarljus med doft atmosfären.

Och om du fortfarande letar efter en present till mors dag eller alla hjärtans dag, hittar du vackra hjärtformade doftljus i onlinebutiken, som ser ädel och elegant ut med doften av rosor. Men också som en souvenir för en födelsedag eller som en dekoration för en romantisk kväll kan du skapa en sensuell atmosfär med de doftande dekorativa ljusen.

Och när du bläddrar i vårt ljusserie kommer du att märka doftvaxet i glaset! Denna presentidé för en god vän kan användas som ett doftljus för trädgården eftersom det här glasljuset har ett lock. På detta sätt kan du säkert släcka ljuset eller skydda det från en plötslig regn.


google_translate

Cat-ID: 171