För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Druvor 15 cm gröna

71 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Dekorera din ostbänk, matsalen på din restaurang eller ett fönster med dessa konstgjorda druvor! De högkvalitativa konstgjorda frukterna har en liten gren med två blad och ett ögla på toppen, med vilken du också kan hänga de dekorativa druvorna bekvämt. Detta ger dig möjlighet att hänga konstfrukten på en vägg eller tak som en rumsdekoration. En sittgrupp utomhus, ett evenemangsrum eller en entré kan också dekoreras fint med de fina konstgjorda frukterna.

I synnerhet kan ett vinställ eller en ostfat prydas utmärkt med druvedekorationen, så att en buffé särskilt drar nytta av dessa druvor. Den konstgjorda frukten ser mycket äkta ut, vilket främst beror på den vita filmen på druvorna, vilket ger vinrankan mycket nära originalet, som också kallas Vitis vinifera. Dessutom är den konstgjorda druvan också lämplig som teater- och filmrekvisita och passar också mycket bra som dekoration i en fotostudio!

De konstgjorda druvorna i grönt är cirka 15 centimeter långa, medan de enskilda bären har en diameter på cirka 1,5 till 2 centimeter.

Längd: cirka 15 cm
Druvornas storlek: ca Ø1,5 cm - Ø2cm
Färg: grön, vit
Material: plast
Antal: 1 st

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 65065-01
Vikt: 0,17 kg
Leverans till: 4. augusti **
Druvor 15 cm gröna
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.