För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Druvor gröna 17cm

60 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Dessa djupgröna druvor från det högkvalitativa märket VIANA är perfekta för en mängd olika dekorationer med tema. Det konstgjorda vinrankan består av en gren på vilken de gröna druvorna är fästa. Speciellt med den vita filmen är dessa helt enkelt bedrägliga verkliga. Två ark på toppen avrundar harmoniskt den autentiska bilden.

Tack vare öglet på toppen av den dekorativa frukten har du möjlighet att skapa en effektiv girland från druvorna genom att använda flera sådana vinstockar. Du kan också ordna svarta druvor eller vinrött! Du kan hitta ett stort urval i vår butik. En sådan dekor är perfekt i en vinotek, i en bar eller i ditt eget hem, kanske i din vinterträdgård? Du kan också fästa Vitis Vinifera, som det latinska namnet är, till blommor som bordkransar.

Var och en av de dekorativa vinstagen i grönt mäter ungefär 1,5 till 2 centimeter i diameter. Sammantaget är den dekorativa frukten cirka 17 centimeter hög.

Längd: ca 17 cm
Druvornas storlek: ca Ø1,5 cm - Ø2cm
Färg: grön, ljusgrön, vit
Material: plast
Antal: 1 st

Observera:
Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.

Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 64667
Vikt: 0,1 kg
Leverans till: 4. augusti **
Druvor gröna 17cm
Druvor gröna 17cm
Druvor gröna 17cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.