För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Fig 8cm 6st

148 kr *

24,67 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Slutför din visning i restaurangen, cocktailbaren eller den hemgjorda fruktskålen med denna konstgjorda fikon från premiummärket VIANA. Den dekorativa fikon, som också är känd som Ficus carica, var lämpligt modellerad på sitt naturliga original. Päronformen, färgningen och stjälken - allt passar och uppmanar dig nästan att ta en bit! Figen anses vara en helig frukt i många kulturer. Det kommer ursprungligen från Lilleasia och har odlats i Medelhavet i århundraden.
 
Fikon anses vara frukt av paradiset och det vore underbart att ta med paradiset i våra vardagsliv. Dekorera till exempel en festkväll eller buffébordet med denna konstfrukt av hög kvalitet. Du kan helt enkelt placera den konstgjorda frukten på bordet som en bordsdekoration eller till och med kombinera den med annan frukt. Till exempel är en utbuktande dekorativ skål med frukt en verklig blickfångare och garanterar rätt atmosfär, särskilt i sommardekorationer.
 
Den konstgjorda fikon har en höjd av cirka 8 centimeter och en diameter av cirka 6 centimeter. Du kommer att få den dekorativa frukten i en uppsättning av sex.

Höjd: ca 8 cm
Diameter: ca Ø6 cm
Färg: blå, grön, brun
Material: plast
Antal: 6 stycken
 
Obs: Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.

Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 64658
Vikt: 0,1 kg
Leverans till: 4. augusti **
Fig 8cm 6st
Fig 8cm 6st
Fig 8cm 6st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.