Gravljus & ljus

Ytterligare kategorier

Bollstearinljus och runda ljus

Bollstearinljus och runda ljus Bollen och ovala ljus från vår onlinebutik ser inte bara vackra ut, de är också DEKRA-testade och tack vare deras självsläckande egenskaper mycket säkra. Så du kan använda olika storlekar och mångfärgade semestersljus, inte bara som adventsstearinljus för en adventskrans, påskkrans eller nyårs krans, utan också som ett blickfång för bröllopsdekoration, juldekoration, födelsedagdekoration eller trädgårdsdekoration. Så du kan använda en tråd för att sätta in högkvalitativa ljus i blommor...

Gravljus och LED-lampor

Gravljus och LED-lampor Gravlyktor, gravljus, gravljus och LED-gravljus i olika versioner

Cylindriska, koniska eller kantiga, enkla eller rikt dekorerade - gravljus finns i olika former och storlekar i vår blomsterbutik online butik. Förutom grafbelysning i plast hittar du speciella exemplar som hjärtformade, gulddekorerade, vita och röda gravljus av glas. Modeller med strukturerad, vänd eller slät yta i det mångsidiga produktsortimentet uppfyller varje smak. Påfyllningsljus i rött eller vitt kan också beställas i det...

Pekade ljus och stickljus

Pekade ljus och stickljus När en mysig atmosfär krävs kommer du inte att kunna göra utan minst ett spetsigt ljus! I vår webbutik hittar du bara högkvalitativa, spetsiga ljus som övertygar med exklusivt ljusvax, moderna former, spännande färger och mycket bra brinnande egenskaper tack vare de utsökta veckorna. Du kan använda designljusen som ljusstakar för ljusstakar, som adventljus för din festliga adventskrans, som festljus för en middag och som humörljus för en fest. Men också för en påskkrans, en begravningskrans,...

Pillar Ljus

Pillar Ljus Advent är ljustid. Vårt sortiment av ljus erbjuder dig otaliga designalternativ, vare sig det gäller adventskranser, blommor eller borddekorationer.

Vare sig det är violetta, gröna, beige, vita, klassiska röda eller guld - med vårt olika sortiment av ljus kan blomsterhandlare utforma individuella adventskranser. Pillarljus är särskilt lämpliga för placering på kransar. Innan de bränns helt släcker dessa ljus sig själva och minskar därför risken för eld. Dess breda form garanterar också en...

Te ljus

Te ljus Varje år under advent och jul är hela hus, vardagsrum, butiker och restauranger festligt inredda. En atmosfärisk och romantisk belysning är lika viktig som gåvorna under julgranen. Våra te-lampor, ljusstakar och te-ljus håller inte bara ljus in i vardagsrummen utan också en kontemplativ atmosfär.

Teljus och ljusstakar för en lugn advent- och julsäsong

Teallight kan placeras på bord i dekorativa telyshållare av metall eller hängas i fönstret....
Gravljus och gravljus placeras vanligtvis på kristna gravar för religiösa ändamål. Särskilt på Allahelgens dag eller på de dödas söndag tänds resterande ljus på de avlidens gravar för att fira sina släktingar. Speciellt på vintern är gravljus en vacker dekor och ger tröst med deras ljus under den mörka säsongen.

Vare sig som ett fristående ljus, som en grav lykta eller för att fylla på ett glashus - gravljus finns här i alla möjliga variationer.

Gravlyktor, gravljus, gravljus och LED-gravljus i olika versioner

Cylindriska, koniska eller kantiga, enkla eller rikt dekorerade - gravljus finns i olika former och storlekar i vår blomsterbutik online butik. Förutom grafbelysning i plast hittar du speciella exemplar som hjärtformade, gulddekorerade, vita och röda gravljus av glas. Modeller med strukturerad, vänd eller slät yta i det mångsidiga produktsortimentet uppfyller varje smak. Påfyllningsljus i rött eller vitt kan också beställas i det praktiska förvaringspaketet.

Beroende på graven ljus, är brinntiden upp till flera dagar. Vi erbjuder även LED-gravljus för en ännu längre ljusperiod. Beroende på utetemperaturen kan den batteridrivna gravlampan vara i upp till två månader. LED-gravljus finns i olika motiv med till exempel ett kors eller med bönhänder här i blomsterhandlarens webbshop.


google_translate
Youtube Channel