För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies.

Bollstearinljus och runda ljus

Kulljus 60mm kräm 16st Kulljus 60mm kräm 16st

Kulljus 60mm kräm 16st

217 kr *

13,56 kr per bit

Leverans till 18. maj ** 97% positiva google recensioner

Kulljus 100mm kräm 6st Kulljus 100mm kräm 6st

Kulljus 100mm kräm 6st

379 kr *

63,17 kr per bit

Leverans till 18. maj ** 97% positiva google recensioner

Kulljus 100mm röd 6st Kulljus 100mm röd 6st

Kulljus 100mm röd 6st

379 kr *

63,17 kr per bit

Leverans till 18. maj **

* alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.

Kategoribeskrivning

Bollen och ovala ljus från vår onlinebutik ser inte bara vackra ut, de är också DEKRA-testade och tack vare deras självsläckande egenskaper mycket säkra. Så du kan använda olika storlekar och mångfärgade semestersljus, inte bara som adventsstearinljus för en adventskrans, påskkrans eller nyårs krans, utan också som ett blickfång för bröllopsdekoration, juldekoration, födelsedagdekoration eller trädgårdsdekoration. Så du kan använda en tråd för att sätta in högkvalitativa ljus i blommor skum, styrofoam eller halm och därmed fullborda ett bröllop arrangemang, ett jularrangemang eller till och med en begravning arrangemang.

Naturligtvis kan du också använda bollljuset som bordljus, bordljus, dekorljus eller sovrumsljus. Och som naturlig trädgårdsbelysning gör vickljusen också ett mycket gott intryck om du till exempel lyser upp trädgårdsvägen på kanten med dessa ovala ljus. Våra vita runda ljus, som ser ut som en snöboll med sin grova yta och passar perfekt i en vinterdekoration, är särskilt extraordinära. Implementera dina unika dekorationsidéer med dessa förstklassiga vaxljus!

google_translate

112