Gravljus & ljus

Religiösa tecken på kristna gravar

alla underkategorier på ett ögonblick

Gravljus & ljus Kategoribeskrivning

Gravljus och gravliktor placeras vanligtvis på kristna gravar för religiösa ändamål. Särskilt på Allahelgens dag eller på de dödas söndag tänds resterande ljus på de avlidens gravar för att fira sina släktingar. Speciellt på vintern är gravljus en vacker dekor och ger tröst med deras ljus under den mörka säsongen.

Vare sig som ett fristående ljus, som en grav lykta eller för att fylla på ett glashus - gravljus finns här i alla möjliga variationer.

Gravlyktor, gravljus, gravljus och LED-gravljus i olika versioner

Cylindriska, koniska eller kantiga, enkla eller rikt dekorerade - gravljus finns i olika former och storlekar i vår blomsterbutik online butik. Förutom grafbelysning i plast hittar du speciella exemplar som hjärtformade, gulddekorerade, vita och röda gravljus av glas. Modeller med strukturerad, vänd eller slät yta i det mångsidiga produktsortimentet uppfyller varje smak. Påfyllningsljus i rött eller vitt kan också beställas i det praktiska förvaringspaketet.

Beroende på gravljus och ljus, är brinntiden upp till flera dagar. Vi erbjuder även LED-gravljus för en ännu längre ljusperiod. Beroende på utetemperaturen kan den batteridrivna gravlampan vara i upp till två månader. LED-gravljus finns i olika motiv med till exempel ett kors eller med bönhänder här i blomsterhandlarens webbshop.

 
google_translate

Cat-ID: 15