Grödskydd

Ytterligare kategorier

Bladlus, larv & Co.

Bladlus, larv & Co. Så snart trädgårdssäsongen börjar måste trädgårdsmästare, hobbyträdgårdsmästare och blomsterhandlare kämpa med löss, larver och andra skadedjur. Några av dessa oälskade gäster är till och med en olägenhet för inomhusväxter året runt. I vårt sortiment av bekämpningsmedel hittar du ett stort urval av mycket effektiva medel som är anpassade till specifika skadedjurstyper, växttyper och platser.

Gult bräde, insektspray, limring och bekämpningsmedel mot bladlus, larver och Co.

...

Gräsmatta, ogräs, etc.

Gräsmatta, ogräs, etc. En välskött gräsmatta i grönskande grön är drömmen om varje hobby och trädgårdsmästare. En tät, grön gräsmatta kräver dock mycket vård och regelbundet avlägsnande av ogräs och mossa. Stenvägar, väggar och kullerstensgångar ingångar tas ofta upp av oönskade växter. Ogräsdödarna i vår webbutik hjälper också här.

Ogräsborttagningsmedel finns som en spray, för att spruta och vattna. Du kan också hitta granulat här, som kan användas som ett förebyggande åtgärder vid såning av...

Mole, snail & Co.

Mole, snail & Co. En köksträdgård är en eftertraktad matkälla för oälskade gäster som mullvadar, sniglar och liknande. Skadedjur förstör inte bara skörden, de är inte heller oskadliga för människor. Skadedjur för hem och trädgård kan användas för att kontrollera skadedjur på ett tillförlitligt sätt.

Korn bete, voles gas, råtta gift och snigelkorn för en trädgård utan skadedjur

Eftersom mullkullar kan orsaka olyckor i trädgården, bör de skyddade djuren köras...

Orkidégödsel

Orkidégödsel Orkidén betraktas som blommadrottning av blomsterhandlare och älskare. Blommorna är av majestätisk skönhet. Förutom orkidéer med enskilda blommor, används sorter med raceme och panikelformade blommor i stor utsträckning som krukväxter. Vissa exemplar bildar så kallade flygrotar som fungerar som ett grepp och för näring och vattenabsorption.

Orkidégödsel, speciell jord för orkidéer och orkidéväxter för dekoration och vidare bearbetning

För att njuta av dessa ädla växter under...

Svampsjukdomar

Svampsjukdomar De kallas mögel, stjärna sot, bladfläck eller rost - svampsjukdomar i prydnadsväxter, frukt och grönsaker är en mardröm för varje trädgårdsmästare. Infekterade växter är inte bara en sorglig syn, utan hotas också med döden. De första tecknen är ofta vågiga, vissna eller fläckiga löv, ruttna på frukt, knoppar och rötter eller en vit beläggning. Lämpliga åtgärder bör sedan vidtas för att kontrollera svampen och förhindra ytterligare svampattacker.


Varje blomsterhandlare och hobbyträdgårdsmästare vill ha friska hus- och trädgårdsväxter. Men sjukdomar, skadedjur och ogräs förstör ofta drömmen om en perfekt trädgård och vackert blomstrande prydnadsväxter. Växtskyddsprodukter erbjuder pålitligt skydd här.

Växtskyddsåtgärder bör utföras noggrant. Beroende på angreppet är individuell behandling nödvändig för att inte skada andra växter, djur och insekter. I vår välfyllda onlinebutik hittar du rätt växtskyddsmedel beroende på applikationens plats, växttyp och problem.

Anti-bladlöss, larv etc. finns för inomhusväxter, växthusväxter och trädgårdar. Oavsett om det finns spray, bete eller stick - våra bekämpningsmedel fungerar pålitligt. Anti-mullvad, snigel & Co. avlägsnar effektivt sniglar från användbara bäddar. Samtidigt erbjuder vi mjuka sätt att driva ut mol och volder. Våra växtskyddsmedel mot svampsjukdomar är kompatibla med växter och skyddar pålitligt hus- och trädgårdsväxter från svampattacker. Du hittar olika medel mot alla typer av ogräs och för en frodig grön gräsmatta i vår gräsmatta, ogräs och co. Område Med det stora utbudet av växtskyddsmedel i vår onlinebutik är dina växter skyddade och friska året runt.

google_translate
Youtube Channel