För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Honeydew melon halv 22,5 cm ljus orange

89 € * 69 kr * Du sparar 22% (20 kr)

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Med den här halvsnittade, konstgjorda honungsdugmelonen i ljusorange kan du mycket snyggt dekorera en maträknare, ett skyltfönster eller till och med en matsal! Den konstgjorda frukten visar hälften av en sockermelon, som också kallas Cucumis melo och visas till och med i detalj med massa, frön och karakteristiska ärr på yttre huden. Alla färger lyser ljust, vilket gör den dekorativa frukten till ett lite blickfång i varje dekoration. Du kan också lägga den dekorativa frukten i en kylbänk bredvid displayen och använda den för att annonsera till exempel färsk fisk eller ost.

Naturligtvis kan du också dekorera fruktdisplayen med denna dekorativa melon och därmed stödja de många färgglada och skarpa färgerna på riktiga frukter. Men också som en dekoration för en cocktailbar, en uteplats eller en sommarfest gör denna konstgjord honunggmelon mycket och betonar en sommarfirande atmosfär. Du kan också använda melonen som en rekvisita för en fotografering eller en teater!

Den konstgjorda, halv honunggmelonen i ljusorange är ca 22,5 cm lång, ca 14,5 cm bred och ca 7,5 cm hög.

Längd:
ca 22,5 cm
Bredd: cirka 14,5 cm
Höjd: ca 7,5 cm
Färg: orange, gul, grön, svart, vit, brun
Material: plast
Antal: 1 st

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 510037-35
Vikt: 0,25 kg
Leverans till: 4. augusti **
Honeydew melon halv 22,5 cm ljus orange
Honeydew melon halv 22,5 cm ljus orange
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.