För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Höstfrukt 3,5 cm röd, brun 24st

134 kr *

5,58 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

En elegant dekorationsidé för en fruktskål! Dessa konstgjorda höstfrukter lyser med sin färgblandning av rött, brunt, gult, grönt och orange. Dessutom kan de exotiska dekorativa frukterna distribueras väl och kan också användas som strössel. Så du kan inte bara dekorera ditt matbord, en byrå och din fönsterbräda på hösten, utan också använda det för att dekorera bordet till middag.

Eller så kan du helt enkelt sätta lite frukt på växtebalken på din krukväxt och lägga till din höstdekorationer. De konstgjorda frukterna harmoniserar särskilt bra med andra frukter och grönsaker som pumpa, tomater, äpplen och kastanjer. Så du kan också underbart skapa en Thanksgiving-dekor som ser vacker ut, till exempel i korridoren bredvid ytterdörren.

De konstgjorda höstfrukterna i rött och brunt finns i en påse med totalt 24 stycken och har alla samma form - bara färgerna kan variera. De dekorativa frukterna har en längd på cirka 3,5 centimeter och en diameter på cirka 3 centimeter.

Längd: ca. 3,5 cm
Diameter: ca Ø3 cm
Färg: röd, brun, orange, grön, gul
Material: plast
Antal: 24 stycken

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 513236-81
Vikt: 0,12 kg
Leverans till: 4. augusti **
Höstfrukt 3,5 cm röd, brun 24st
Höstfrukt 3,5 cm röd, brun 24st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.