För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Jordgubbkeramik Ø7cm H9cm 3st

150 kr *

50,00 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Denna jordgubbsdekoration gör att du vill ha sommar! Ta en titt på den högkvalitativa tron av jordgubbar, som är särskilt skicklig tillverkad av keramik. Hur ädel ytan skimmer och ljuset reflekteras på ett fascinerande sätt! Detta är verkligen gjord för en snygg sommardekoration med både elegans och fräschhet.

Designa en tilltalande bordsdekoration till din nästa sommarfest i trädgården genom att helt enkelt sprida jordgubbedekorationen på bordet och kanske kombinera den med andra keramiska frukter. Du hittar ett exklusivt urval i vår butik. En dekorativ skål fylld med färgglada keramiska frukter kommer också att berika varje atmosfär.

Den röda jordgubben gjord av glaserat keramik kommer i en uppsättning av tre. Fruktskulpturens höjd är ungefär 9 centimeter med en diameter på cirka 7 centimeter.

Höjd: ca 9 cm
Diameter: ca Ø7
Färg: grön, gul
Material: keramik
Antal: 3 stycken

Obs: Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.

Art.-nr.: 63662
Vikt: 0,4 kg
Leverans till: 4. augusti **
Jordgubbkeramik Ø7cm H9cm 3st
Jordgubbkeramik Ø7cm H9cm 3st
Jordgubbkeramik Ø7cm H9cm 3st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.