Juldekoration 2020

Ytterligare kategorier

Dekorativ platta

Dekorativ platta En vackert dekorerad platta gör ett festligt lagt bord verkligen perfekt. I vårt sortiment hittar du billiga plastplattor för dina julborddekorationer. Oavsett om det är en bas för adventskransen, som en kakplatta eller dekorerad med ljus - de mångsidiga dekorativa plattorna kan användas för att implementera många idéer för din advent och vinterdekorationer.

Julplastplattorna i fyrkantiga, rektangulära eller runda former kan beställas här billigt online i olika utseende. De festliga nyanser av...

Julboll

Julboll Varje julfest behöver minst en julboll! Hos Floristik24, onlinebutiken för hantverksartiklar och dekorföremål, hittar du julgranskulor i många olika storlekar, klassiska och moderna färger, med matta eller glansiga ytor och för att hänga, fästa och lägga. Dessutom kompletteras julserien med spegelbär, som också finns i en mängd olika.

Så du kan designa din juldekoration på det klassiska sättet med röda och guldbollar eller så kan du använda...

Juldekoration

Juldekoration När den första snön faller tyst framför fönstret och julekakorna utstrålar sin oemotståndliga doft i hela huset, förbered dig på den kommande festivalen med en smakfull juldekoration. Oavsett om det är klassiskt, modernt eller extravagant och glamoröst: I vår onlinebutik hittar du ett stort urval av fantastiskt vackra juldekorationer för varje smak, vilket gör förväntan på julafton omätbar.

För en elegant, unik dekoration kan du använda gyllene...

Julgransdekorationer

Julgransdekorationer Att dekorera julgranen är en av de vackraste ritualerna före jul. År efter år förvandlar juldekorationer en grön barrträd till en festligt dekorerad julgran. I vår onlinebutik hittar du billiga artiklar för adventstjänster och julgransdekorationer för att hänga och stå.

Våra julgranskulor, dekorativa renar, kottar och julkängor skapar en julatmosfär i vardagsrum, som fönsterdekorationer, som borddekorationer och utomhus.

Kottar, julgranskulor, renar och...

Konstgjord snö

Konstgjord snö Konstgjord snö och iskristaller bör inte saknas för en vinterdekoration. I vårt sortiment erbjuder vi olika former av konstgjord snö, istappar, snöbollar och snöstjärnor. Vår dekorativa snö är lämplig för butiksfönsterdekorationer, vinterdekorationer i butiker eller för juldekorationer i cateringbranschen. Våra konstsnöprodukter erbjuder många kreativa användningar, inte bara för professionella dekoratörer, utan också för hobbyister och blomsterhandlare.

...

LED fairy lampor

LED fairy lampor När dagarna blir kortare och kortare i adventssäsongen tänds många ljuskedjor för traditionella julbelysningar samtidigt. Oavsett om det är utomhus i byggnader, butiker, trädgårdar eller i vardagsrum, på fönster och julgranar - våra LED-fe-lampor för inomhus- och utomhusbruk ger mycket ljus och en festlig atmosfär in i den mörka säsongen.

Advent- och julbelysning med energibesparande LED-fe-lampor

I vår onlinebutik hittar du billiga sagljus i olika...

Ljusstakar och lyktor

Ljusstakar och lyktor Ljus är en integrerad del av advent och jul. Det varma ljuset och flammarens flimring utstrålar kontemplation och mysighet. Speciellt under den mörka säsongen är ljus och lyktor dekoration för själen.

I vårt sortiment hittar du många julstearinljushållare, te-lampor och lyktor för din vinter, advent och juldekorationer. Våra färgade stjärnformade ljusstakar förskönar inte bara din adventskrans, utan hjälper också till med droppplattan för att förhindra att kransen tar eld när ljuset...

Nyårsdekoration

Nyårsdekoration Med nyårsaftondekorationen från Floristik24, din webbutik för dekorativa föremål och kreativa hantverkidéer, garanterar din nyårsafton en underbar kväll! Här hittar du fantastiska blommig dekorationer för dina krukväxter, som pluggar med lycka till, eleganta bordsdekorationer som en svart cylinder och roliga dekorationer för din byrå som en lycklig skorstenfigur! Med de roliga festartiklarna kan du både dekorera en fest hemma eller använda den som en souvenir för ett nyttårsfest med vänner!

...

Silkeblommor och granar

Silkeblommor och granar Vintersäsongen har sina egna blommiga skatter. Det är säsongen för julstjärna, julros och stjärnblomning. Vårt sortiment inkluderar dessa och många andra vinterväxter som konstgjorda sidenblommor och växter. Vi har satt ihop de bedrägligt verkliga konstgjorda växterna gjorda av äkta siden, textil och högkvalitativ plast speciellt för din vinter-, advent- och juldekoration.

Grangrön, sidenblommor och konstgjorda växter för bordsdekorationer och...
Vi erbjuder dig ett omfattande utbud av vinterdekorationsartiklar så att många lampor lyser för dig och dina kunder under advent och jul och vackra dekorationer skapar en julstämning. Vårt sortiment av juldekorationer sträcker sig från nostalgisk till romantisk till modern designverktyg. Bläddra igenom vårt stora julprogram och du är garanterad att hitta rätt föremål för din blomsterbearbetning och dekorationer.

Festlig stämning på advent och jul med vinterdekorationer

Här hittar du många ljus, ljusstakar och te-lampor för vidare bearbetning för adventkransar, julgranar eller som bordsdekorationer. Våra fairy-lampor inomhus och utomhus låter huset och trädgården lysa i en festlig glöd. Oavsett om julgranbollar, glasstjärnor eller kransar - med våra juldekorationer kan du designa enskilda julgranar, atmosfäriska rum och inbjudande banketter.
För julkransar får du specialtillbehör som torkad frukt och dekorativa tefat samt brandsäkra julljus att sätta på. Våra bedrägligt verkliga silkesblommor, konstgjorda växter och grangrönska är perfekta för festliga bord, vägg- och fönsterdekorationer. Du kan också dekorera butiksfönster i stil med våra julartiklar. Vi erbjuder alla typer av konstgjord snö för vinterdekorationer i butiker eller hemma.
Med våra jul- och adventsdekorationer är du väl utrustad för kärleksfestivalen.


google_translate
Youtube Channel