För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Kiwi 7,5 cm

34 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Oavsett om det är en läcker, vitaminrik efterrätt eller som här som en magisk dekorativ frukt: Denna konstgjorda kiwi ser riktigt fin ut både i ett kök och på ett matbord! Liksom originalet, som också kallas den kinesiska strålpenna, Actinidia deliciosa eller kinesisk krusbär, har den konstgjorda frukten en fin brun "päls" på hela ytan, genom vilken den gröna huden skimrar något. Detta gör att den exotiska dekorativa kiwifrukten ser väldigt realistisk ut och berikar en elegant fruktskål, som du sedan kan fylla med andra konstgjorda frukter som druvor, jordgubbar, en mango och en melon för att på ett skickligt sätt dekorera en rumsdekoration med denna färgglada bild.

Frukten ser också särskilt vacker ut i ett kök, där du effektivt kan dekorera en hylla eller en fönsterram. Och om du arrangerar en födelsedagsfest eller en klubbfest kan du dekorera ett buffébord med den dekorativa kiwin eller dekorera en disk som matchar!

Den konstgjorda kiwin är ungefär 7,5 centimeter lång, cirka 6 centimeter bred och cirka 5,5 centimeter hög.

Längd:
ca 75 cm
Bredd: ca 6 cm
Höjd: ca.5,5 cm
Färg: brun, grön
Material: plast
Antal: 1 st

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 9116
Vikt: 0,14 kg
Leverans till: 4. augusti **
Kiwi 7,5 cm
Kiwi 7,5 cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.