För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Konstgjord banan 18cm

39 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Ljusa upp dina köksdekorationer med denna konstgjorda banan i orange och gult! Den dekorativa frukten utstrålar en friskhet på grund av dess starka färger, som verkligen kommer till sin egen i varje fruktskål. Den högkvalitativa och luktfria plasten är också mycket lämplig för kombination med äkta frukter.

Detta gör att du kan använda den dekorativa bananen, som också kallas Musa på latin, mycket väl som en fruktdekoration för din skärm i snabbköpet och för att lyfta fram ditt nya erbjudande. Men den konstgjorda dessertbananen ser också fantastisk ut som en spridningsdekoration för en buffé eller som en bordsdekoration för en sommarfest med en cocktailställ!

Den konstgjorda bananen i gult och orange har en längd på cirka 18 centimeter och en diameter på cirka 4 centimeter. Den välformade dekorativa frukten, som botaniskt är ett av bären, har en gul färg som, liksom originalet, har gröna fläckar, en spets och ett slut i bruna och små bruna prickar, så att den konstgjorda planeten knappast kan jämföras med dess motsvarighet ska särskiljas.

Diameter:
ca Ø4 cm
Längd:
ca 18 cm
Färg: gul, orange, grön, brun
Material: plast
Antal: 1 st

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 9110
Vikt: 0,16 kg
Leverans till: 4. augusti **
Konstgjord banan 18cm
Konstgjord banan 18cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.