För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Konstgjord frukt, dekorativ pärongul, konstgjord frukt, dekorativ frukt

18 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Detta dekorativa päron i gult är en mångsidig konstgjord frukt för dina dekorativa arrangemang.

Den dekorativa frukten är gjord av plast och har många bruna fläckar. Som ett resultat verkar den konstgjorda frukten nästan lika realistisk som sin naturliga modell - frukten av päronträdet, som på latin heter Pyrus och tillhör kärnfruktfamiljen. Eftersom den vackra dekorativa frukten också är utrustad med ett litet, svart handtag, kan den knappt särskiljas från originalet och blir en aptitretande blickfång i ditt skyltfönster och i en fruktskål på byrån!

Använd päronet, som är en av klassikerna bland de konstgjorda fruktsorterna, för ett stort antal dekorationsprojekt: Eftersom matdockan inte förstörs kan den visas i slaktare, bageri eller i frukt- och grönsaksavdelningen i en stormarknad som prydnad på lång sikt. Dessutom dekorerar en skål rikt fylld med olika konstgjorda frukter också ett väntrum eller ett kontor mycket snyggt.

Det dekorativa päronet i gult är cirka 11,5 centimeter högt med en stjälk och cirka 8 centimeter i diameter.

Total höjd med handtag: ca 11,5 cm
Fruktkroppens storlek: ca 9,5 cm
Diameter: ca Ø8cm
Färg: gul, brun, svart
Material: plast
Kvantitet: 1 st

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de används bara för dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion ! Håll dig borta från barn!
Art.-nr.: 801754
Vikt: 0,33 kg
Leverans till: 4. augusti **
Konstgjord frukt, dekorativ pärongul, konstgjord frukt, dekorativ frukt
Konstgjord frukt, dekorativ pärongul, konstgjord frukt, dekorativ frukt
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.