För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Konstgjord frukt granatäpple med frön Ø6cm - Ø7cm L18cm

69 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Ganska och dekorativt samtidigt: Detta granatäpple representeras som en konstgjord frukt med röda frön och är särskilt bra som en borddekoration! Den dekorativa frukten består av en gren på vilken två granatäppelfrukter är olika fästa, vilka också skiljer sig något i färggradienten. Den konstgjorda frukten ser mycket lik den ursprungliga, som också kallas Punica granatum, och sprider en sommarstämning i varje rum. Till exempel kan du använda den konstgjorda frukten för att dekorera ett trädgårdsbord mycket snyggt och också skickligt dekorera en grill.

Du kan också fästa den konstgjorda frukten till en paviljong med en sladd och låta den dingla löst, vilket också avger en smart fönsterdekoration. Du kan också kombinera det dekorativa granatäpplet med andra dekorativa frukter som en konstgjord kiwi, druvor eller en persika. Men också dekorerad ensam med ett vackert tygband och placerat på en dekorativ platta, frukten ser väldigt dekorativ ut i matsalen!

Granatäpplet representeras som en konstgjord frukt med frön och har, inklusive grenen, en total längd på cirka 18 centimeter. Diametrarna är ungefär 6 och ungefär 7 centimeter.

Total längd: ca 18 cm
Diameter: ca Ø6cm och Ø7cm
Färg: röd, brun, gul
Material: plast
Antal: 1 st

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 65229
Vikt: 0,3 kg
Leverans till: 4. augusti **
Konstgjord frukt granatäpple med frön Ø6cm - Ø7cm L18cm
Konstgjord frukt granatäpple med frön Ø6cm - Ø7cm L18cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.