För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Konstgjord frukt sötkörsbär blandad Ø2,5cm 24st

100 kr *

4,17 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Om du vill dekorera ditt bord med frukt på en trädgårdsfest på sommaren, men är rädd för getingar, bör du prova denna konstgjorda fruktblandning av söta körsbär! De fantastiska dekorativa körsbären finns i naturen på ett träd, som också kallas fågelkörsbär eller hjärtkörsbär. De ljusröda körsbären är gjorda av högkvalitativ plast, så att de konstgjorda körsbären endast kan erkännas som konstgjord frukt vid andra ögonkast.

Den gröna stammen, som också är lutande, är fäst vid den övre änden på ett mycket raffinerat och naturligt sätt. Således är de dekorativa körsbären för att dekorera och dekorera arbete på avstånd och är därför en hit i alla sommardekorationer för ditt hem eller skyltfönster. Tillsammans med annan konstgjord frukt som dekorativa apelsiner kan du ordna de konstgjorda körsbären i en vacker skål och låta ditt rum lysa i de underbara färgerna på sommaren.

Söta körsbär som konstgjord frukt är i en blandning av 24 bitar och har alla en diameter på cirka 2,5 centimeter och en längd på cirka 6 centimeter. Detta gör att du enkelt kan integrera de dekorativa körsbären i ett blommearrangemang med lite färdigheter. Om du drar en nylontråd genom de vackra körsbären med en fin nål, kan du också trylla fram underbara girlander för din väggdekoration i vardagsrummet.

Diameter:
ca 2,5 cm
Längd:
ca 6 cm
Färg: röd, grön
Material: plast
Antal: 24 stycken

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 76160
Vikt: 0,2 kg
Leverans till: 4. augusti **
Konstgjord frukt sötkörsbär blandad Ø2,5cm 24st
Konstgjord frukt sötkörsbär blandad Ø2,5cm 24st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.