För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Konstgjord mini ananas H6.5cm - 8cm 6st

91 kr *

15,17 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Dekoration med en tropisk känsla gör det enkelt! Denna konstgjorda ananas i två storlekar skapar en avslappnad atmosfär från början som en dekoration för din cocktailfest. Miniatyrfrukten påminner om en semester i avlägsna länder och inbjuder dig att njuta av livet till fullo. Du kanske bör varna dina gäster i förväg så att ingen faller över den exotiska sommardekorationen med en kniv och gaffel.

Mellan liten dekorativ frukt bildar minananan det naturliga fokuset på grund av dess kärleksfullt utformade bladverk och sin höga form. I mitten har den dekorativa frukten också en praktisk öppning. När du dekorerar bordet eller på en dekorativ platta på disken förblir detta lilla hål gömt mellan bladen. Men du kan enkelt gänga en galge efter ditt val - oavsett om transparent tråd eller glittrande presentband är upp till dig. Miniatyrfrukterna kan omvandlas till attraktiva dekorativa galgar på nolltid! På en krukväxt eller som en konstig julgrandekoration kommer den söta frukten att locka uppmärksamhet överallt på grund av dess detaljerighet. Häng den konstgjorda frukten växelvis mellan lyktorna på trädgårdsfesten eller låt ananan dingla från grenarna!

Den mindre versionen av den konstgjorda ananasen har en höjd av cirka 6,5 centimeter och en diameter på cirka 3 centimeter (frukt utan löv). Den större miniatyrananan är cirka 8 centimeter hög och diametern är cirka 4 centimeter.Du får de konstgjorda frukterna som en uppsättning av tre små och tre stora ananas i en plastpåse.

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!

Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.

Höjd: ca 6,5 / 8 cm
Diameter: ca Ø3 / 4cm
Färg: beige / orange, grön, brun
Material: plast
Antal: uppsättning av 6 stycken

 
Art.-nr.: 66743
Vikt: 0,25 kg
Leverans till: 4. augusti **
Konstgjord mini ananas H6.5cm - 8cm 6st
Konstgjord mini ananas H6.5cm - 8cm 6st
Konstgjord mini ananas H6.5cm - 8cm 6st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.