För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies.

Lavendel krans violett 175cm Lavendel krans violett 175cm

Lavendel krans violett 175cm

67 kr *

Leverans till 20. april **

Delphinium vit konstgjord delphinium sidenblommor konstgjorda blommor 3st Delphinium vit konstgjord delphinium sidenblommor konstgjorda blommor 3st

Delphinium vit konstgjord delphinium sidenblommor konstgjorda blommor 3st

133 kr *

44,33 kr per bit

Leverans till 20. april ** 97% positiva google recensioner

* alla priser inkl. 25 % Moms, plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.

Kategoribeskrivning

Silkeblommor och konstgjorda växter i vårt sortiment är perfekta kopior av deras naturliga förebilder. Som en dekoration för bröllop och festliga tillfällen, som en borddekoration hemma eller på restauranger, ger de konstnärligt designade textilblommorna en vacker atmosfär.

Här hittar du ett stort urval av olika typer, gjorda av äkta siden, plast och högkvalitativa textilier. De konstgjorda och sidenblommorna finns tillgängliga individuellt, som en färdigbunden bukett, som en konstgjord växt i en kruka eller en konstgjord bukett.

Textilblommor, sidenblommor och konstgjorda växter som en bukett, bukett eller individuellt för dekorationer

Valet av enskilda prover sträcker sig från rosor, hortensior och krysantemum till allium, cymbidium och liljor till strelizier och orkidéer. Individuella sidenblommor och konstgjorda blommor är idealiska för vidare bearbetning till blommor, buketter och dekorationer. Konstgjorda växter i krukor som vit agapanthus, olika färgade orkidéer, blå, gula och röda penséer ser inte bara bedrägligt riktiga ut. Till skillnad från deras naturliga motsvarigheter håller de alltid.

Bundna buketter av konstgjorda rosor, sidenblommor, krysantemum, tulpaner, ranunculus, svarta susanne och schackblommor är omedelbart redo att användas som bordsdekorationer. Du kan också beställa färgglada blandade buketter av sidenblommor och textilblommor samt gräsmattor till påsk- och sommardekorationer. De konstgjorda rosa hjärtan, rosbladen märkta "Just Married" och miniporetter av skum är särskilt charmiga för bröllop.

google_translate

52