För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa

Korgar och växtkorgar

Kategoribeskrivning

Du kan hitta korg i vår butik med blommor i många olika varianter. I blomsterhandlare och i trädgården kan rotting och rotting bearbetas på olika sätt. I vardagsrummet är korgar och dekorativa föremål vävda av naturliga material snygga hemtillbehör.

Korgkorgar och grova flätade chipkorgar med handtag eller sidhandtag finns i olika storlekar, former och färger. De är fyllda med frukt, dekorativa föremål eller blommor och är en vacker blickfång i vardagsrum, på balkonger och uteplatser. Korgar gjorda av pil, vin och sisal kan också användas som presentkorg eller växtbunke.

Rotting- och spånkorgsprodukter som den orange eller naturfärgade spinkorgen i vår butik med blomsterhandlare är lämpliga för vidare bearbetning i blomsterhandlare eller i plantskolan och för många andra typer av användning. Oavsett om man planterar ring, båt, oval växtbunke, rund eller fyrkantig växtkorg - flätans olika former för plantering är nästan obegränsad.

Flätade dekorativa föremål och korgar för korgar för picknick, för plantering, som gåva och för vardagen på balkongen eller terrassen

Vinrankmanchetter, flätade sisalhjärtor för fyllning, olika bollar och kransar från vinstockar är perfekta dekorativa föremål för borddekorationer, gåvor eller fönsterdekorationer. De kan kombineras utmärkt med andra dekorativa material.

Korgkorgar är inte bara vackra, de är också användbara följeslagare i vardagen som brödkorg, kundkorg, potatiskorg eller picknickkorg. Vi erbjuder också vinmaterial som Mühlenbeckia och raffia för vidare bearbetning för blomsterhandlare och trädgårdscentra.


 
google_translate