Korgboll för plantering av ljusbrun Ø16cm

115 kr *

Leverans till 27. januari **

Frakt inom 24 timmar

Endast 18 kvar i lager.

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Denna korgkula, som vävdes av naturliga pilgrenar, ger dig en stor möjlighet att skapa blommig dekorationer med prydnadsväxter. I vårens dekoration kommer primroses och pansies verkligen till sin egen med en så charmig planterare som denna. Insidan av dekorskålen är fodrad med en transparent plastplanteringsfolie, så att du med rätt underlag omedelbart kan förse pilen med färska planteringar och även vattna den utan att vattnet rinner ut.

Planteringen är ett dekorativt stycke från det högkvalitativa sortimentet av det ädla varumärket VIANA och, tack vare sitt mysiga och rustika utseende, passar det fantastiskt in i en dekor av lantgårdstil. Presentera till exempel en romantisk rosplant i denna blomkruka och visa den effektivt i bordsdekorationen.

Korgkulan för plantering i ljusbrun har en diameter på ungefär 16 centimeter, öppningsdiametern mäter ungefär 11 centimeter. Höjden är cirka 13 centimeter.

Diameter: ca 16 cm
Öppningsdiameter: ca Ø11 cm
Höjd: cirka 13 cm
Färg: ljusbrun
Material: trä, plast, metall
Antal: 1 st

Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 63922
Vikt: 0,5 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Korgboll för plantering av ljusbrun Ø16cm
Korgboll för plantering av ljusbrun Ø16cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.