Korgkruka för plantering av naturvitt tvättad Ø25cm, set om 3

239 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Wicker: en gammal tradition som har bevisat sig. Ta med naturliga dekorer till ditt hem och trädgård med denna exklusiva uppsättning med tre korgkrukor. Plantorna är gjorda av naturliga pilgrenar som har flätats runt en stabil metallram. Korgnätet får en speciell vintage karaktär av specialtvätten i vitt. Med den här looken är du absolut trendig i tider med den trendiga shabby chic. Fodrad med en transparent plastfilm är rottingkorgen redo att planteras av dig omedelbart.

Så du behöver bara välja dina favoritblommor beroende på säsong eller välja en vintergrön växt som ska följa dig genom livet på ett dekorativt och friskt sätt. Vad sägs om en hip Sansevieria, till exempel? Naturligtvis kan du också använda växtpotten perfekt som planterare! Titta på vårt stora sortiment av konstgjorda växter - där hittar du prydnadsväxter av hög kvalitet som inte behöver en grön tumme. Mycket praktisk är det inte?

Korgen i vit tvätt ur sortimentet av det ädla varumärket VIANA kommer i en uppsättning av 3 delar. Den största korgen har en diameter på cirka 25 centimeter, den mittersta på cirka 20 centimeter och den minsta på cirka 15,5 centimeter. Korgflätans höjd är cirka 22, 19 och 15,5 centimeter.

Diameter: ca Ø15,5 cm / Ø20cm / Ø25cm
Höjd: ca 15,5 cm / 19 cm / 22 cm
Färg: naturliga färger, tvättad vit
Material: trä, metall, plast
Antal: 3 stycken, 1 per storlek

Obs: Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.

Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 63946
Vikt: 1 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Korgkruka för plantering av naturvitt tvättad Ø25cm, set om 3
Korgkruka för plantering av naturvitt tvättad Ø25cm, set om 3
Korgkruka för plantering av naturvitt tvättad Ø25cm, set om 3
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.