Korgskål med träställgrå, vittvätt Ø33cm

151 kr *

Leverans till 27. januari **

Frakt inom 24 timmar

Endast 17 kvar i lager.

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Denna korgskål med trästativ i färgen grå, tvättad i vitt, erbjuder otaliga användningsområden för inredning och exteriör. Det är korgar som detta som vet hur man kan förmedla en hemtrevlig känsla var den än kan hittas. Inte konstigt, denna planterare och ram är tillverkade av högkvalitativa och noggrant bearbetade naturmaterial. Medan stativet är gjord av robust trä, var korgen gjord av rustika pilgrenar, som är flätade stabilt runt en trådram. Hela dekorativa fartyget utstrålar en naturlig, rustik kvalitet, vilket gör det till det perfekta elementet i en lantlig husdekoration i ditt hem eller trädgård. Föreställ dig hur underbar denna retro bastkorg med stylter ser ut när den är i din hall eller på utsidan trappan framför ditt hem och är fylld med säsongsbetonade växter!

Rottingkorgen och träramen är i stil med den populära shabby chic och är därför idealiska för plantering med rustika gröna och regionala blommor. Glöm inte att täcka korgen med planteringsfolie i förväg. På hösten betonar korgkorgens starka färg och asters starka färger. Planteringar av påskliljor och frodiga gröna gräs njuter av våren och får finpussningen när de presenteras i denna högstående stående korg. Naturligtvis kan du också använda rottingkorgen för andra ändamål. Vad sägs om du håller nötter i vinkornen, som också visar sig vara en bra juldekoration på vintern?

Den grå korgskålen med trästativ, tvättad i vitt, har en total höjd på cirka 33 centimeter. Planteringsskålens ytterdiameter är cirka 33 centimeter, den inre diametern är cirka 22 centimeter. Deras höjd är ungefär 10 centimeter, deras djup är cirka 9,5 centimeter. Det hopfällbara stativet har en höjd av cirka 30 centimeter och en bredd av cirka 28 centimeter. Båda elementen är gjorda av naturliga material; medan stativet är helt och hållet av trä är raffia-korgen dessutom förstärkt med en trådram.

Total höjd : ca.33 cm
Planteringsskål med diameter (utanför) : ca Ø33cm
Planteringsskål med diameter (inuti) : ca Ø22cm
Planteringsskålens höjd : ca 10 cm
Djup planteringskål : ca 9,5 cm
Trästativets höjd : ca 30 cm
Brett trästativ : ca 28 cm
Färg : grå, vit, naturlig
Material : trä, bast, metall
Antal : 1 st

Obs: Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.

Artikel nr.: 63755
Vikt: 0,8 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Korgskål med träställgrå, vittvätt Ø33cm
Korgskål med träställgrå, vittvätt Ø33cm
Korgskål med träställgrå, vittvätt Ø33cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.