Korgskål med träställgrå, vittvätt Ø40cm

186 kr *

Leverans till 27. januari **

Frakt inom 24 timmar

Endast 8 kvar i lager.

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Bjud dina gäster en blommig hälsning på yttra trappan i ditt hus, planterad i denna grå, vit-tvättade korgskål med träställning. Oavsett vilken tid på året: skönheten i säsongsbetonade och regionala växter är stilfullt understrykt och utsatt av denna planterare tillverkad av bast. Starka färgade planteringar med höstasster och stenhår i indisk sommar, till exempel, kan kontrasteras på ett rustikt sätt med denna korgburk. På våren tar rottingkorgen fram din narcissus eller primroses. Glöm inte att ställa in bastbehållaren med planteringsfolie innan du planterar.

Med sin produktion från robusta naturmaterial som trä och bast passar rotting som den här dekorativa korgen underbart i dekorativa ensembler i trendig lantlig husstil eller shabby chic. Medan stativet är gjord av robust trä, var korgen gjord av rustika pilgrenar, som är flätade stabilt runt en trådram. Det höga trästället säkerställer att dina blommor sticker ut särskilt bra. Det är praktiskt att flätkorgar också kan användas utan stylter och är därför mycket mångsidig.

Den grå korgskålen med trästativ, tvättad i vitt, har en total höjd på cirka 38 centimeter. Korgens ytterdiameter är cirka 40 centimeter, den inre diametern är cirka 28,5 centimeter. Deras höjd är ungefär 10 centimeter, deras djup är cirka 9,5 centimeter. Det hopfällbara stativet har en höjd av cirka 38 centimeter och en bredd av cirka 35,5 centimeter. Båda elementen är gjorda av naturliga material; medan stativet är helt och hållet av trä är raffia-korgen dessutom förstärkt med en trådram.

Total höjd : ca 38 cm
Planteringsskål med diameter (utanför) : ca Ø40 cm
Planteringsskål med diameter (insida) : ca Ø28,5 cm
Planteringsskålens höjd : ca 10 cm
Djup planteringskål : ca 9,5 cm
Träställarnas höjd r: ca 36 cm
Brett träställ : ca 35,5 cm
Färg : grå, vit, naturlig
Material : trä, bast, metall
Antal : 1 st

Obs: Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.

Artikel nr.: 63757
Vikt: 0,85 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Korgskål med träställgrå, vittvätt Ø40cm
Korgskål med träställgrå, vittvätt Ø40cm
Korgskål med träställgrå, vittvätt Ø40cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.