Korgskål med trästativ vit Ø33cm H9.5cm

151 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

DIY kreativa sinnen, professionella blomsterhandlare och dekoratörer kommer att älska denna korg med träställ! Detta dekorativa stycke är tillverkat av naturliga material av hög kvalitet och imponerar framför allt med sina universella applikationsalternativ. Det hopfällbara stativet är tillverkat av robust trä, medan korgen är smidigt vävd av naturliga pilgrenar som är stabilt fästa vid en trådram. Hållaren hålls helt i den puristiska färgen vit och lovar planteraren att vara ett fantastiskt inslag i nästan alla möbler. Även om det kan göra underverk speciellt för en rustik hus på landet, utstrålar den också stor mysighet.

Utrusta raffia-korgen med säsongsbetonade blommor och växter, antingen genom att använda den som en planterare eller genom att täcka den med en växtfilm i förväg så att du sedan kan plantera den direkt. Hur underbart ett arrangemang av primroses, pansies och påskliljor kommer att se ut i vårdekorationen om du placerar det dekorativt i ditt entréområde och därmed välkomnar dina gäster. Men även i juldekorationen kommer korgskålen med stativ att skära en mer än bra siffra om du placerar din hemlagade adventskrans på bastskålen och dekorerar ensemblen i vardagsrummet.

Den vita korgskålen med trästativ har en total höjd på cirka 33 centimeter. Planteringsskålens ytterdiameter är cirka 33 centimeter, den inre diametern är cirka 22 centimeter. Deras höjd är ungefär 10 centimeter, deras djup är cirka 9,5 centimeter. Det hopfällbara stativet har en höjd av cirka 10 centimeter och en bredd av cirka 9,5 centimeter. Båda elementen är gjorda av naturliga material; medan stativet är helt och hållet av trä är raffia-korgen dessutom förstärkt med en trådram.

Total höjd: ca.33 cm
Planteringsskål med diameter (utanför): ca Ø33cm
Planteringsskål med diameter (inuti): ca Ø22cm
Planteringsskålens höjd: ca 10 cm
Djup planteringskål: ca 9,5 cm
Trästativets höjd: ca 30 cm
Brett trästativ: ca 28 cm
Färg: vit
Material: trä, bast, metall
Antal: 1 st

Obs: Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.

Artikel nr.: 63754
Vikt: 0,85 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Korgskål med trästativ vit Ø33cm H9.5cm
Korgskål med trästativ vit Ø33cm H9.5cm
Korgskål med trästativ vit Ø33cm H9.5cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.