Korgskål växtkorg Ø45cm H14cm

137 kr *

Leverans till 27. januari **

Frakt inom 24 timmar

Endast 9 kvar i lager.

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Designa ett hav av blommor i vår- och sommardekorationer med denna exklusiva rottingskål av VIANA. Den runda spånkorgen består av opskalade pilgrenar och är fodrad på insidan med en planteringsfilm, så att praktisk, direkt plantering är möjlig omedelbart.

Vad väntar du på? Visa upp påskliljor, druvhyacinter och krokusar i denna planteringskorg! Det ger tillräckligt med utrymme för att skapa en fantastisk variation av färger som helt enkelt ser bedårande ut på en skänk eller till och med en mottagningsdisk. Kunder och gäster hälsas på ett nytt och inbjudande sätt. Eller design en liten örtträdgård i den dekorativa korgen med färsk marjoram, persilja och basilika. Att ha färska örter till hands gör varje hobbykock lycklig eller inte?

Den runda korgskålen med opskalad pilgrenar har en diameter på cirka 45 centimeter och en höjd av cirka 14 centimeter. Plastfilmen fästs på grenarna med en vit tråd och skyddar mot utströmmande vätska.

Diameter: ca Ø45 cm
Höjd: cirka 14 cm
Färg: naturliga färger, brun
Material: trä, plast, gänga
Antal: 1 st

Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 64092
Vikt: 0,9 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Korgskål växtkorg Ø45cm H14cm
Korgskål växtkorg Ø45cm H14cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.