Korskula för plantering av ljusbrun Ø25cm

115 kr *

Leverans till 27. januari **

Frakt inom 24 timmar

Endast 2 kvar i lager.

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Lägg dina växter i rampljuset med denna högkvalitativa korgboll från det exklusiva sortimentet av det ädla varumärket VIANA! Naturliga pilgrenar är flätade runt en stabil metallram och ger planteraren ett rustikt utseende som passar perfekt med ett rumskoncept av lantgårdstil och skapar en mysig atmosfär. Den inre ytan var fodrad med en transparent plastfilm, som möjliggör direkt plantering och förhindrar att vätskor rinner ut. Rottingkorgen är också idealisk för att visuellt förbättra inredningen.

På grund av korgbollens generösa diameter är användning som planterare för inomhusplanter nästan perfekt. Men direkta planteringar av örter för till exempel köket är också möjliga. Du kan också ge din juldekoration pricken genom att montera rottingkulan med en bukbomull, runt vilken du lindrar en atmosfärisk sträng ljus. Placera arrangemanget utanför dörren för att hälsa gäster och grannar och för att få lite ljus in i den mörka säsongen.

Korgkulan för plantering i ljusbrun har en diameter på cirka 25 centimeter, öppningsdiametern mäter ungefär 17 centimeter. Höjden är ungefär 20 centimeter.

Diameter: ca 25 cm
Öppningsdiameter: ca Ø17cm
Höjd: cirka 20 cm
Färg: ljusbrun
Material: trä, plast, metall
Antal: 1 st

Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 63924
Vikt: 0,5 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Korskula för plantering av ljusbrun Ø25cm
Korskula för plantering av ljusbrun Ø25cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.