Memorial floristry

Ytterligare kategorier

Exotics

Exotics Exotiska blommor från hela världen inkluderar fina blommor, växter och palmblad, av vilka några är naturliga, blekta eller färgade.

De ovanliga formerna av blommor och blad på våra breddegrader är små konstverk från naturen. Dessa fina växter är idealiska för blommor, begravningskranser, gravarrangemang och kistdekorationer. De ger begravningssmycken en majestätisk och värdig atmosfär.

Kronärtskockor, palmblad, vass och exotiska torkade blommor för begravningskranser och...

Grava smycken

Grava smycken Att dekorera gravar är mycket vanligt i vår kultur. Att anpassa en älskas sista viloplats är också en viktig del av sorg. Gravdekorationer och blommig gravarrangemang kan användas för att uttrycka anknytningen till den avlidne särskilt väl. Du kan också beställa enskilda smycken för gravar i vår onlinebutik för ett älskat husdjur.

I begravningsblomsterhandel är minnesfigurer, växtskålar för begravningsarrangemang och dekorativa keramiska föremål viktiga stilelement. I vårt sortiment...

Gravkuddar

Gravkuddar Gravkuddar i vårt sortiment för minnesblommor är färdiga torkade blomsterarrangemang som antingen kan bearbetas vidare eller användas som färdiga delar. För vidare bearbetning kan naturliga kuddar placeras på begravningskranser, gravsmycken och urnmycken.

Gravkuddar är lämpliga för gravbuketter, urne-smycken, gravarrangemang och mycket mer.

Dubbla buketter med eller utan grangrenar och dekorativa gravskålar kan tillverkas enkelt och med liten ansträngning. Dessa limmade och trådbundna...

Gravvaser

Gravvaser Som en del av att hantera sorg och bevara minnet är buketter och buketter alltid en del av sorgens kultur. Med gravvaser från Floristik24, din webbutik för minnesblomster och begravningsdekorationer, ser du till att blommig dekorationen varar så länge som möjligt. Du hittar också ett stort urval av vaser för graven, som poängterar med både finjakt och deras enkelhet.

Först och främst bör de grå gravvaserna nämnas, som är dekorerade med en ros och en lilja och har en ädel marmor. Till exempel...

Kottar

Kottar Kottar för jul och advent blomsterhandlare

Kottar i alla typer av färger, former och storlekar är populära dekorativa material inom blomsterhandel. Tack vare sina ovanliga former är kottar i blommor en vacker blickfång. Kottar används ofta särskilt i advent blommor, för jularrangemang eller för begravning blommor.

Kottar finns i vår onlinebutik i en långsträckt, oval, rund form och ibland med spetsiga ändar. De valda kottarna kommer från vackra barrträd från inhemska och exotiska...

Luffa & älg

Luffa & älg Loofah och mossa är utmärkta dekorativa element för minnesblomster. Men dessa naturliga material kommer också till sin egen för annan användning, till exempel att dekorera ett rum eller dekorera ett bord.

I vårt sortiment hittar blomsterhandlare och dekoratörer olika naturfibrer och torkade växter för vidare bearbetning i sorgblomsterhandlaren och för alla slags dekorativa ändamål. Sisalfibrer kan beställas online i många starka färger och pastellfärger. Naturlig djungelmoss, ljungmossa och...

Planter för graven

Planter för graven Under sorgens och minnesdagen bör graven dekoreras med värdighet och chic. Med planterare för graven från Floristik24, onlinebutiken för begravningssmycken av hög kvalitet, kan du uttrycka din sorg och dina tankar individuellt. Speciellt när du inte har ord, är en påkostad dekorerad gravbeläggning eller sorgväxt ett underbart sätt att uttrycka sorg. Här hittar du växtkuddar, romb och vågor, av vilka några redan är dekorerade med naturliga dekorationer, liksom hjärtan, kors och ringar, som kan...

Proteas

Proteas Proteiner används ofta i minnesblomster som torkade blommor för blommor, begravnings kransar, kista eller gravdekorationer. Protea är en majestätisk växt med exceptionellt vackra blommhuvuden och ett mångsidigt utseende. Den kommer från Sydafrika och tillhör släktet med silverträdplantor.

Repens, Grandiceps, Plumosum och Compacta Rosette i ljusa färger och majestätiska former

I vår onlinebutik erbjuder vi proteiner i olika former. Från stängda,...
Blomsterhandlare är de mest känsliga när det gäller sorg och minnesblomster. En begravningskrans eller blomsterarrangemang som gravjuveler eller urnesmycken bör på ett tillfredsställande sätt uttrycka den berövade respekt för en avliden.

I vårt sortiment för minnesblommor hittar du ett stort urval av torkade blommor och naturliga föremål för fina begravningssmycken. Under kategorin Exotics hittar du blekta och färgade exotiska gråtande blommor, sortimentet av blekta naturföremål presenteras helt i vita nyanser. Vi erbjuder även en rad elegant och naturlig protea - Villkor som färdiga arrangemang för vidare bearbetning.


google_translate
Youtube Channel