För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Orange med blad 7cm 4st

175 kr *

43,75 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Med denna högkvalitativa, konstgjorda apelsin och dess blad kan du designa en fruktdekoration till ditt vardagsrum! Den konstgjorda frukten med den grova huden, de gröna fläckarna och den naturliga formen görs väldigt realistiskt och liknar nästan exakt det ursprungliga, som också kallas Citrus sinensis. Du kan lägga den aptitretande dekorativa frukten i en fruktskål och skapa en uppfriskande borddekoration tillsammans med andra konstgjorda frukter eller riktig frukt som ser väldigt livlig ut.

Du har också möjligheten att skapa en original fönsterdekoration med den dekorativa apelsinen genom att linda en elegant sladd runt stammen med de två gröna bladen och sedan hänga den i ett fönster. På detta sätt kan du också designa en vacker julgrandekoration och därmed överraska din familj. I allmänhet passar den konstgjorda apelsinen med blad mycket snyggt i en juldekoration och du kan sedan lägga den på fönsterramen med en ljusstake och en julfigur.

Den konstgjorda apelsinen med blad levereras som en uppsättning av 4 stycken och har en total diameter på cirka 16 centimeter. Själva frukten mäter ungefär 6,5 centimeter i diameter och är ungefär 7 centimeter hög.

Övergripande diameter: cirka 16 cm
Fruktdiameter: ca Ø6,5 cm
Höjd: ca 7 cm
Färg: orange, grön
Material: plast
Antal: 4 stycken

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 519142-37
Vikt: 0,5 kg
Leverans till: 4. augusti **
Orange med blad 7cm 4st
Orange med blad 7cm 4st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.