För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Orange mini med blad 5cm 8st

199 kr *

24,88 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Med denna Orange mini med blad dekorerar du skålar, kransar och arrangemang och litar på en helt naturlig look. De små apelsinerna är gjorda av robust plast, men på grund av den realistiska färgningen, den typiskt ojämna ytan och den läckra gröna gren med två tygblad kan var och en knappast skilja sig från de riktiga frukterna. Men de konstgjorda apelsinerna, som är ungefär på små mandarins storlek, ser fortfarande bitande ut efter veckor och strålar därför vibrerande året runt - för en ren sommarkänsla.

Till exempel kan du använda apelsinerna för att dekorera dessertbuffén för en fest, fruktdisplayen i din stormarknad eller bordet för en påkostad sommarfest. I kombination med andra dekorativa frukter som bananer, mango och jordgubbar är apelsinerna alltid inbjudande och glada och ger också rätt stämning som en permanent dekoration, till exempel i en fruktkorg på köksbänken eller soffbordet. Och naturligtvis bör apelsiner inte saknas i restauranger och kaféer i Medelhavet heller: varken på menyn eller som en harmonisk borddekoration!

De små apelsinerna av plast bearbetas med stor uppmärksamhet på detaljer och levereras i en påse med 8 stycken. På stilken är de dekorativa frukterna något grönaktiga i färg, som i kombination med de gröna bladen ser väldigt giltiga ut. Varje apelsin har en diameter på cirka 4 centimeter och inklusive stammen är ungefär 5 centimeter hög.

Storlek: ca 5 cm
Diameter: ca Ø4 cm
Färg: orange, grön
Material: tyg, plast
Antal: 8 stycken

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 519149-37
Vikt: 0,2 kg
Leverans till: 4. augusti **
Orange mini med blad 5cm 8st
Orange mini med blad 5cm 8st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.