För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Pansy med mossbalar rosa 31cm

91 kr *

Leverans till 30. juni **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Njut av den livliga våren med denna högkvalitetspansy från det högkvalitativa märket VIANA! Den populära violetta familjen, botaniskt viola wittrockiana, är redan i full blom i mars och är en absolut vårborttagare för trädgårdssäsongen. Vårblomman får sitt lekfulla namn från de enskilda blommornas ursprungliga struktur. Visste du redan Det breda nedre kronbladet står för ”styvmor”, som delvis täcker ”döttrarna” som sitter på sidan. Dessa döttrar täcker de två "styvdöttrarna" arrangerade ovan. Ta en titt på den utsmyckade blomstrukturen som är sann mot originalen med den här konstgjorda blomman! Den naturliga tillväxten modellerades exakt, så du kommer knappt att märka skillnaden. En autentiskt utformad konstgjord mossboll avrundar det totala utseendet.

Tack vare dessa kan du lägga silkesblomman, även allmänt känd som fältfiolett, i en blomkruka efter ditt val! Tillverkad av lera, metall eller till och med glas - den vårliknande planteringen ger definitivt den levande atmosfären en ny accent. Det varar praktiskt taget under hela vårsäsongen och kan installeras igen nästa år! Så också underbart för att dekorera dina affärslokaler och även för hotellrum.

Den konstgjorda penséen har fyra rosa blommor med olika storlekar med en diameter på cirka 1 till 6 centimeter. Den totala höjden är ungefär 31 centimeter och diametern på mossbalen är ungefär 7,5 centimeter.

Höjd: 31 cm
Blomsterdiameter : ca Ø1cm - Ø6cm
Färg: grön, rosa, vit
Material: plast, metall
Antal: 1 st


Art.-nr.: 63042
Vikt: 0,35 kg
Leverans till: 30. juni **
Pansy med mossbalar rosa 31cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.